Trend: Kleding met pailletten

Collage 1

Laatst keek ik na een lange tijd door de H&M shop en toen viel me ineens op dat er enorm veel kledingitems met pailletten te koop zijn. Naar mijn weten was dit een paar maanden geleden nog helemaal niet aan de orde, en ineens is het een trend! Redenen genoeg dus om deze vandaag te bespreken, aangezien het feestseizoen er weer aan komt.

Het is natuurlijk bijna Sinterklaas, kerst, oud & nieuw en natuurlijk alle knusse dagen daar tussen in. Naar mijn mening staat de gezelligste maand van het jaar voor de deur, en kun je inmiddels al aardig in de sfeer komen. De pailletten zijn weer helemaal terug, and I love it! Ik vind het oprecht heel erg mooi en gezellig ogen, precies zoals het hoort bij de feestdagen.

Collage 2

Je ziet vooral veel rokjes en shortjes bekleedt met pailletten, maar je ziet ook kleine details die bedekt zijn met deze glinstertjes. Zo heb je bijvoorbeeld het houthakkersblousje hierboven, die wat pailletten op de rug heeft. Of het borstzakje in de bovenste collage die voorzien is van gouden glittertjes. Persoonlijk doet het me meteen denken aan kerst en vind ik het ook wel een must-have voor de feestdagen dit jaar. Binnenkort ga ik met een vriendin een shopsessie door Nederland houden, dus maar is kijken wat ik allemaal kan scoren met pailletten!

Wat vinden jullie van de terugkerende pailletten items? 

Lots of love.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s