Gastblog van Eline

Hoi allemaal! Het leek mij leuk om is een keer iemand anders een stukje te laten schrijven op mijn blog. Mochten jullie haar nog niet kennen, heb je er weer een nieuwe blog bij om te lezen. Leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken. Ik vroeg Eline of zij een blogpost op mijn blog wou schrijven, en daar ging ze mee akkoord! Binnenkort zal ik ook een blogpost op haar blog schrijven, dus hou haar blog goed in de gaten! Veel plezier met lezen! Liefs, Larissa.

Door Eline:

Hee allemaal! Vandaag is het zo ver! Ik mag voor het eerst gastbloggen. Ik zal eerst even vertellen wie ik ben. Mijn naam is Eline, mijn blog naam Eline Joan (mijn tweede naam). Ik ben 20 jaar en studeer rechten in Amsterdam. Mijn ouders kunnen bevestigen dat ik al van heel jongs af aan in kledingwinkels bezig was met kleding uit te kiezen, dus de stap naar een modeblog is dan snel gezet.DSCF2795

Op mijn eigen blog post ik vooral outfits en omdat dit toch een soort voorproefje van mijn blog is, wilde ik daar niet teveel van afwijken. Maar ik zal tussendoor wat meer over mijzelf en mode vertellen!

Tot ongeveer drie jaar terug droeg ik veel kleur, dat vaak ook tot veel te drukke outfits leidden. De laatste paar jaar merk ik dat ik steeds meer donker ben gaan dragen, zo ook hier. Toch heb ik het idee dat dit ook wel een beetje in de mode is gebeurd. Vroeger zag je veel gekkere dingen en meer kleuren en tegenwoordig is het allemaal redelijk netjes en donker.

DSCF2802

DSCF2811

Ik kijk vaak op de app Lookbook voor inspiratie. Daar komen zo veel outfits voorbij, ontzettend handig. Daarnaast volg ik dus ook wel een beetje de laatste trends en kijk ik blogs als kenzas.se, doniaz.nl en jill-who.blogspot.com. Verder bewaar ik heel veel kleding en leen ik van familie (ik heb serieus kleding van mijn moeder, vader, broer, opa en oma gedragen). Door een combinatie van al dit kom ik op mijn outfits.

DSCF2803

DSCF2805

DSCF2809

De leukste trends die er de laatste tijd zijn vind ik de flared jeans (wijduitlopend), hoge plateauzool hakken (ik ben best klein en plateauzolen maken hakken lopen makkelijker) en fluweel. Ik weet trouwens niet of dat laatste echt een trend is van de laatste tijd, haha. Maar sinds de Balmain x H&M collectie ben ik verliefd op fluweel, zeker nu de kerstdagen eraan komen.

Ook maak ik af en toe zelf kledingstukken. Dit doe ik samen met mijn oma, die eigenlijk het meeste werk doet. Dit doe ik ook al van kleins af aan. Afgelopen jaar heb ik dit gemaakt. Daarnaast heb ik nog een babyblauwe set gemaakt met een chique highwaist broek en crop top, daar heb ik helaas geen foto’s van. En nu gaan we beginnen aan een, jawel, fluwelen jurk voor kerst.

DSCF2815

DSCF2818

Ik hoop dat jullie zo een beetje een indruk hebben gekregen van wie ik ben en wat ik doe!

Eline, ontzettend bedankt voor je leuke outfitfoto’s! Je hebt er een heel leuk verhaal van gemaakt. Volg Eline zeker even op haar blog, dat vindt ze vast en zeker leuk! Je kunt naar haar blog door op deze link te klikken! Laat me weten of jullie vaker gastblogs willen lezen, ik vind het in elk geval wel tof. Liefs, Larissa.

Een gedachte over “Gastblog van Eline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s