From last Monday #11

Header

Hoi allemaal! Lekker aan het genieten van je zondag? Aan het eind van elke week deel ik met jullie door middel van foto’s wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan, zo ook vandaag! Gezien de bovenstaande foto kun je misschien al wel raden wat ik onder andere heb gedaan, dus klik snel op ‘Lees verder’ om meer foto’s te zien! X

Maandag

Maandagochtend begon ik de week met een ontbijtje dat ik al heel lang niet meer had gehad. Ok, niet dat ik al lang niet meer ontbeten heb, maar ik heb al lang niet meer dít ontbeten. Je snapt het. Het was in elk geval heel lekker, haha.

Die dag had mijn moeder Starbucks voor me gehaald die ik ’s avonds onder het televisiekijken opdronk. Ik wou er een foto van maken en mijn kat wou ook graag op de foto, dus bij dezen.

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij en ging ik met oma naar Dronten om de nodige spulletjes te halen voor zaterdag. Deze winterjas heb ik al jáááren en had ik al een tijdje niet meer aangehad, maar hij is wel ontzettend warm, dus trok ik hem weer een keer aan.

We gingen weer naar een tuincentrum en ik wordt altijd zo vrolijk van al die kerstlichtjes, ziet er zo gezellig uit..

Woensdag

Woensdags zat mijn haar verrassend goed mee (let op de onderkant die een beetje slag heeft wat zelden gebeurt). Dus weer de spiegelselfie die van toepassing kwam.

We kregen die dag weer een tentamencijfer terug en dit is werkelijk het hoogste tentamencijfer die totaal onverwachts binnenkwam: een 8,5! Een tentamen telt natuurlijk behoorlijk sterk mee op je cijferlijst, en ondanks dat ik voor Engels al behoorlijk goed stond, vind ik het niet verkeerd om er zo’n cijfer bij te hebben.

Donderdag

Mijn nagelriemen liggen de laatste weken echt helemaal open en dat maakte dat er een aantal vingers op een gegeven moment ontstoken waren en dus mocht ik lekker in de soda. Heerlijk gevoel..

Donderdagavond voelde ik me niet echt lekker dus besloot ik even op de bank te ontspannen met warme chocomelk en de tv aan.

Donderdag en vrijdag

Ik moest nog schoenen hebben voor zaterdag die aan bepaalde eisen voldeden, dus uiteindelijk kwam ik op dit paar schoenen uit. Ik vind ze echt supermooi en heb ze gelijk, samen met nog twee paar besteld, om ze de volgende dag op te halen.

Dat ik me donderdagavond niet lekker voelde was niets om gelogen, want vrijdag bleef ik een dagje ziek thuis. Ik had na weken weer tijd om even met het Kleurboek voor Volwassenen aan de slag te gaan, dus daar heb ik ook even lekker de tijd voor genomen.

Vrijdag

Ik moest natuurlijk wel de bestelde schoenen ophalen, want die had ik de dag erna nodig. Buiten de schoenen voor zaterdag had ik ook dit paar Brogues bestelt. Ein-de-lijk heb ik ze, en ik ben er ZO blij mee!

In de avond zocht ik even op waar ik die dag erna eigenlijk zou zijn, want waar iets met een Sneeuw en wijk zou liggen wist ik niet. Uiteindelijk bleek het Sleeuwijk te zijn en ligt het ergens bij Brabant in de buurt.

Zaterdag 1

Zaterdag was het dan zover! Ik ging die dag mee met een intocht als zwarte piet. Ik was gevraagd om te fotograferen, maar als ‘fotografe’ kom je niet zo snel overal dicht bij. Daarom besloten we dat ik tegelijk ook een piet zou zijn, zodat ik lekker dicht bij Sinterklaas kon komen.

Heel komisch: we gingen met de auto naar de intocht toe. Het was een behoorlijk eindje rijden dus op de snelweg kwamen er behoorlijk wat vragende gezichten voorbij die zich verbaasden over het feit dat Sinterklaas met 4 pieten in de auto zat. Leuk was het wel.

Zaterdag 2

Heb onderweg ook gelijk even al jullie stoute verhalen en kattenkwaad doorgenomen, want dat staat natuurlijk allemaal in het grote boek van Sinterklaas!

Eenmaal weer thuis ging alle kleding etc. uit, maar bleef de schmink er nog even op zitten. We gingen met z’n allen nog eten en wat drinken na afloop en dat was enorm gezellig!

Zaterdag 3

Deze foto kreeg ik nog van Bianca, die deze die middag maakte vlak voordat we de auto instapten. Gezellig clubje, zo.

Als verrassing kreeg ik van hen het konijntje dat ik al zo enorm lang wou hebben. Ik had het totaal niet verwacht en ben er zo blij mee! Dus als jullie dit lezen, nog heel erg bedankt *dikke kus*.

Vandaag heb ik een rustig dagje. Ik heb lekker uitgeslapen en daarna een aantal uur met het konijn geknuffeld. Ik ben nog aan het nadenken over een leuke naam, want die had ik nog niet bedacht. Ik heb er een aantal in gedachten, maar ik wil niet te snel beslissen. Zometeen ga ik nog even wat huiswerk maken en blogposts vooruit schrijven, en dan vind ik het weer mooi geweest voor vandaag! Lots of love!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s