Purple lips

DSC_0443

Paarse lippenstift: you love it or you hate it. Al een aantal maanden was ik ernaar op zoek, maar ik kon telkens niet de goede vinden. De een glansde te veel, de ander dekte niet goed genoeg, je kent het wel: drama. Een tijdje geleden was ik als een dwaze kip rond aan het kijken tussen alle make-up, en geloof het of niet: ik vond pre-cies wat ik zocht.

DSC_0447

Zoals ik al vertelde zocht ik geen lippenstift met een glans erin, dan kun je net zo goed lipgloss kopen. Geef mij maar matte lippenstift: stukken mooier. Dus dat was voorwaarde één: check! Voorwaarde twee was dat de lippenstift goed moet dekken, anders kun je blijven smeren maar dan wordt het er niet mooier op. En het zou Rimmel niet zijn als het niet goed zou dekken, dus: check! Als laatste sta ik erop dat ik geen €20,- uit hoef te geven voor een lippenstift die na een paar maanden óf op is, óf niet meer bruikbaar is (tenzij MAC, natuurlijk). Deze lippenstift kost de helft ervan (wat ook niet verkeerd is!), en ik betaalde een kwart, 5 euro dus. Dikke prima als je het mij vraagt!

DSC_0445

DSC_0441

Zoals ik al vertelde is hij van het merk Rimmel, wat naar mijn weten een merk is waar vrij weinig op aan te merken is. Vooral met de lippenstift blijft Rimmel je verbazen: ze zijn stuk voor stuk goed. Dit is inmiddels mijn 4e lippenstift van dit merk en ondanks dat je na een aantal uur en wat slokken drinken je het een beetje bij moet werken, gaat het er over het algemeen lang mee door.

Het is nummer 120 genaamd ‘Cutting Edge’. Hij is niet felpaars, wat ook absoluut niet mijn hoop was. Het neigt meer naar bordeauxrood/bruin, een lekker mat donker kleurtje. Hij smeert fijn en blijft aanzienlijk lang zitten (ik heb geen tijd bijgehouden want dat vergeet ik toch, haha). Het enige wat een beetje tegenvalt is dat hij na 3/4 uur begint te vellen, of hoe je dat ook wilt benoemen. Natuurlijk is dit niet heel gek met een matte lippenstift, wat verwacht je nog meer? Heel erg is het dus niet: één keer erover heen en het zit weer goed.

Bewerkt lippen

Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar een goede, fijne lippenstift op budget. Niet zo’n fan van paars? Er zijn nog talloze andere mooie kleuren die hoogstwaarschijnlijk niet veel anders zullen zijn.

Wat vinden jullie van paarse lippenstift?

Liefs.

2 gedachtes over “Purple lips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s