From last Monday #10

Header

Hoi allemaal! Wat gaat een week snel! Het is inmiddels al weer zondag, en dat betekent natuurlijk dat ik weer deel wat ik allemaal heb gedaan deze week. Mocht je dit op maandagochtend lezen wens ik je alvast een vrolijke week. Kijken jullie mee?

Maandag en dinsdag

Maandagavond moest ik werken, waarna ik op de bank plofte met warme chocomelk en Jersey’s. My new loves.

Dinsdag was ik vrij zodat we voor de tentamens konden leren, dus ik had mijn dagje wel volgepland.

Dinsdag

Tussendoor deed ik een panini in de oven, dat is ZO lekker!

Mama was die ochtend werken, dus besloot ik als verassing een cake te bakken. Na wat hulp van Sophie is het me gelukt om het huis niet af te laten branden en niet allerlei zooi in m’n cake te gooien.

Dinsdag en woensdag

Dit was het uiteindelijke resultaat! Het ziet er iets minder smakelijk uit dan dat hij was doordat de cakevorm er al half af is, maar hij was ontzettend lekker.

Woensdag fietste ik na één tentamen al weer naar huis. Deze foto stuurde ik naar mijn moeder nadat ze vroeg waar ik was. In de avond werkte ik weer, waardoor ik in de middag continu heb geleerd voor het tentamen op donderdag.

Donderdag

Donderdag waren Femke en ik tegelijk uit en moest ik nog een tijdje wachten, dus besloten we onze inmiddels bijna wekelijkse routine weer op te volgen door bij de Hema te eten. Omdat we nog heel veel tijd over hadden zijn we ’t hele centrum over gegaan en kwam ik thuis met 5 nieuwe nagellakjes en de eerste kerstcadeau’s. Damn.

Donderdag en vrijdag

Ik had die dag daarna een wiskunde tentamen, en ik had het leerwerk behoorlijk onderschat. Ik snapte er niks van en heb tot heel laat geleerd, geoefend en gestampt. Nog behoorlijk wat uitleg gekregen van vrienden, en donderdag het tentamen gemaakt. Nu hopen op een goed cijfer.

In de avond had ik even snel batterijen in de kerstverlichting gedaan die al weken op mijn bureau lag, wachtend op z’n voeding om aan te kunnen. Ik hing één slinger snel op, en voor de andere slinger moet ik nog even een plekje verzinnen. Ziet er wel gezellig uit zo!

Vrijdag en zaterdag

Vrijdag was mijn derde werkdag die week. Elke vrijdag als ik moet werken doe ik wat makkelijks in de magnetron/oven, want een hele maaltijd kan ik daarvoor nog niet op. Dit keer waren de bistro’s aan de beurt, kom maar doooor.

Zaterdagochtend ging mijn wekker weer lekker vroeg en ging ik weer naar het werk. Om half 1 was ik klaar waarna ik met m’n moeder nog wat eten halen. De broodjes waren nog warm dus we hebben heerlijk geluncht!

Zaterdag

Ik was behoorlijk moe en heb dus de hele middag vrij weinig gedaan. Eerder deze week had ik mijn nagels gelakt, maar door het werk was het een beetje gechipt, dus ik werkte ze weer even bij.

In de avond ging ik naar buiten met mijn camera en externe flitser in de hoop om wat dingetjes uit te proberen. Helaas zonder resultaat, de flitser werkt niet goed.. Nu last minute op zoek naar een ander alternatief, als dat te vinden is. Ik was wel lekker ingepakt naar buiten gegaan en heb toch even een frisse neus gehaald.

IMG_1966

Vandaag kwamen mijn oma’s en maakte mama lekkere mosterdsoep, en oma zorgde voor het stokboord. Dat was lekker!

Dit was het weer deze week! Aankomende week heb ik nog twee tentamens, ben ik weer een dagje vrij en ga ik iets heel leuks doen. Iets met een sinterklaastocht, ofzo ;). Liefs.

2 gedachtes over “From last Monday #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s