From last Monday #8

Header

Hey allemaal! Afgelopen week zat weer vol met allemaal leuke activiteiten. In deze blogpost laat ik jullie wekelijks zien wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt, zo ook deze week.


Maandag 1

Maandagmiddag ging ik outfitfoto’s maken in onze straat. Op de rechterfoto zie je de plek waar ik deze foto’s heb gemaakt. Het ziet er zo tof uit! Heel herfstig en knus. De resultaten van de outfitfoto’s kun je hier bekijken.

Dinsdag 1

Dinsdag ging ik met mama naar Utrecht waar we een nachtje bleven. ’s Middags gingen we naar City Plaza, waar ik helemaal blij werd van het zien van een Bagels&Beans. Ik was er nog nooit geweest, maar had er wel héél veel goede verhalen over gehoord, dus daar gingen we lunchen.

Ondanks dat er niet heel veel op de kaart stond dat mij aansprak, heb ik toch een combinatie gevonden die echt heel lekker was. En de chocola’tjes waren al op voordat we het eten bestelden. Oeps.

Dinsdag 2

Een paar uur later dronken we wat bij La Place. We kwamen aan de praat met een hele aardige mevrouw die daar werkt en uiteindelijk op aanraden van haar aten we – als ik het goed zeg – gebakken peer. Het was zegmaar een peer met kaneelsuiker erin, bladerdeeg erom heen en suiker, en het was ZO lekker! Ze vertelde ons het recept dus binnenkort gaan wij dit thuis ook een keer maken.

Dinsdag 3

Die dag had ik nieuwe hakken gekocht die belachelijk hoog zijn maar waar ik zo blij mee ben. Ik vind ze echt heel tof en ze lopen ook nog niet eens zo moeilijk.

Die avond aten we shoarma. Lekkuuurr.

Woensdag 1

Woensdagochtend spiegelselfie.

We gingen naar de Intratuin en ik kon mijn geluk niet op toen ik hoorde dat de ‘kerstshow’ daar al in volle gang was. Ik kwam in een hemel van kerstbomen. Wauw.

Woensdag en zaterdag

Bij de decoratie voor in huis hadden ze wat voorbeeldplekjes gemaakt en een daarvan was deze. Ik vond het er wel heel cool uit zien, met al die natuur- en koperkleuren.

Het is inmiddels de achtste week dat ik deze serie doe maar ik ben er nog steeds niet helemaal aan gewend. Zo vergat ik donderdag en vrijdag weer foto’s te maken. Donderdag was een rustig dagje met een berg huiswerk, en vrijdag heb ik weer gewerkt. Gister heb ik ook vrijwel de hele dag gewerkt, waarna we een filmavond ingepland hadden. Samen met Esther en Daniek keken we The Breakfastclub. Nog nooit van gehoord, maar best een leuke film. Als je goed op de rechterfoto kijkt zie je een bus. In de straat. Ik woon in een klein dorp waarin de bussen eigenlijk alleen over de reguliere weg gaan door het midden van het dorp, en niet in kleine straatjes komen. Doordat er nu behoorlijk wat omleidingen zijn gaan de bussen iets anders, maar deze route stond niet gepland. Hij kon de draai niet meer maken en botste tegen het een en ander aan. Volgens mij is hij er wel weer uitgekomen, maar heel makkelijk zal dat niet gegaan zijn, haha.

Tot zover mijn week! Morgen begint school weer, en heb ik ook behoorlijk wat deadlines staan. Vandaag moet ik nog wat verslagen afmaken en het een en ander uitprinten en leren. Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s