Make it yourself: Fall frame

DSC_0837

Wat het leuke is aan de herfst is dat je je hele kamer – of misschien wel je hele huis – kunt omtoveren tot een herfstparadijsje. Je kunt natuurlijk overdrijven, maar her en der wat dennenappels kan geen kwaad. Dit jaar heb ik mijn kamer niet al te vol gebombardeerd met bladeren, maar heb ik het subtiel gehouden. Ik heb een aantal Do It Yourself’s gemaakt die totaal niet moeilijk zijn en waarvan ik er vandaag één met jullie deel.

Het enige dat je nodig hebt is een 3D fotolijstje (of meerdere), wat kleine dennenappels, mini bladeren en geprinte (herfst)tekst. Ik heb mijn teksten van Pinterest afgehaald, waar behoorlijk wat leuke herfstquotes te vinden zijn. De fotolijstjes heb ik een tijdje geleden gekocht bij de Action en de dennenappels heb ik gevonden bij Xenos. De kleine bladeren had ik nog liggen, maar deze zullen vast ook niet moeilijk te vinden zijn.

Bewerkt stappenplan

Stap 1 spreekt voor zich: uitprinten van de teksten. Zorg wel dat ze redelijk op maat zijn en dat ze in het midden van de bladzijde zitten zodat je altijd nog uit kan wijken mocht je verkeerd gemeten hebben.

In stap 2 is het de bedoeling dat je eerst alle standaard troep uit het fotolijstje haalt (frame, achterkant etc.) op het glas na. Daarna kun je de kleine (nep)bladeren erin doen, waarna je in stap 3 de mini dennenappels erin kunt doen. Let er wel op dat deze erin passen, want als ze te groot zijn blijven ze vastzitten voor de tekst.

Stap 4 is niet meer dan het fotolijstje weer dicht maken en een leuke plek geven!

DSC_0850

DSC_0853

Meer dan dat is het niet. Heel simpel maar toch heel leuk. Je kunt het tussen andere herfstspullen neer zetten en er nog wat bladeren en dennenappels omheen gooien om het nog wat knusser te maken.

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s