Kleurboek voor Volwassenen

Bewerkt header

Hoi allemaal! Een trend die al wat langer op gang is maar nog steeds volop gezien word is het kleuren voor volwassenen. Het is al enige tijd duidelijk dat kleuren niet alleen geschikt is voor kinderen, maar tegenwoordig ook heel ontspannend is voor volwassenen. Dit is inmiddels mijn tweede exemplaar en ik ben er al uren mee bezig geweest. Not ashamed of that.

Bewerkt 1

Ook volwassenen kunnen zich heel erg uitleven in het kleuren, en ook al ben ik nog geen ‘volwassenen’, zie je mij niet meer kleuren in een kinderkleurboek. In tegendeel: dit kleurboek is absoluut niet zoals je die van vroeger kent. Het zijn moeilijkere tekeningen met meer uitdaging. Het is heel ontspannend en de resultaten zien er heel cool uit als je ze bekijkt als ze af zijn. Het kost je een paar uur, maar de moeite waard is het zeker!

Bewerkt 2

Bij het vorige kleurboek deed ik het met mijn oude stiften van vroeger, die langzaam maar zeker raakten die allemaal op. Ik kocht weer lekker kinderlijk een nieuw set met ditmaal behoorlijk wat kleuren. Ik wou dat ze lang meegingen, zodat ik niet continu nieuwe hoef te kopen. Ik kocht dit set van KidColor, redelijk goede stiften moet ik zeggen.

Het boek is behoorlijk dik, er zitten zeker meer dan 150 tekeningen in. Moeilijke, maar ook af en toe wat makkelijke om de afwisseling erin te houden. Er zijn inmiddels al meerdere delen uitgegeven van de boeken. Je hebt ze voor reizen, je hebt een aantal edities en allerlei thema’s, heel leuk dus!

DSC_0463

DSC_0465

Je ziet dat er een aantal verschillende soorten tekeningen zijn. Je hebt volle tekeningen waarbij er geen mogelijkheid is om stukken wit te laten, maar er zijn ook tekeningen waarbij er stukken wit tussen horen te zitten.

DSC_0466

DSC_0468

Ik ben heel blij dat deze kleurboeken zijn uitgevonden en dat kleuren nu ook geoorloofd kan voor onze leeftijd en ouder, want geef toe: dat is best leuk! Je kunt dit kleurboek onder andere bij Bol.com kopen voor €9,95.

Wat vinden jullie van dit kleurboek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s