From last Monday #7

Header

Hoi allemaal! Afgelopen week was het weer lekker rustig, maar in tegendeel tot vorige week heb ik deze week behoorlijk wat foto’s gemaakt. Kijken jullie weer mee naar afgelopen week? :)

Maandag en dinsdag

Maandagochtend haalde ik mijn haren uit een knotje en zag het er best smooth uit, haha. Lekkere goede belichting ook. Ik droeg een van mijn wat nieuwere truien waar ik echt verliefd op ben.

Dinsdagochtend ging ik met de bus naar school en onderweg was de lucht verbazingwekkend mooi. Foto momentje :).

Dinsdag

Ik had die dag mijn haren gekruld, want ik vind krullen mij veel beter staan dan stijl haar. Ik moest na school nog even wachten met Rian, dus daar komt weer de traditionele selfie.

’s Avonds moest ik douchen dus kamde ik mijn krullen er deels uit, en toen kwam het er zo uit te zien. Best tof.

Woensdag

Woensdag trok ik mijn nieuwe leren jack aan met daaronder een spijkerblouse. Dit leren jasje droeg ik ook op het Fashion Event een paar weken terug, en ik vond hem zo leuk dat ik hem kocht. Ik bootste de outfit die ik droeg na met een spijkerblouse die ik nog in mijn kast had hangen en een sjaal die er dan wel niet zo uit zag als toen, maar wel leuk staat!

Ik was die dag op de fiets en op de terugweg kregen we een behoorlijke plensbui over ons heen. Thuis had mama warme chocolademelk met appeltaart klaar staan, luvvv <3

Donderdag

Die dag erna was het lekker frisjes en kon je geoorloofd een sjaal dragen zonder dat je buiten loopt. Ik was met de auto terwijl het regende, dus ik was vrolijk!

De deadline van het eerste blok van tekenen komt al griezelig dichtbij en daardoor moest ik even hard doorwerken omdat de herfstvakantie ertussen zit. Dit is de derde tekening die ik schilderde. Niet de beste, maar het had slechter gekund.. ;).

Vrijdag en zaterdag

Vrijdagmiddag herfstvakantie: tijd om te tekenen! Ik begon weer aan een tekening, die inmiddels al weer af is. Sterker nog: nadat ik hem gister heb afgemaakt heb ik er nog een gemaakt, en ik ben nu weer met de volgende bezig. Not bad.

Selfie. Dat waren er nog niet genoeg deze week.

Zaterdag

Mama en ik vonden deze kaneelpepernoten uit en we vonden de combinatie zo interessant dat we ze probeerden. Voor herhaling vatbaar, ZO lekker!

Gistermiddag gingen we even naar oma, en om een lang verhaal kort te maken: ik heb 4 katten, waarvan er inmiddels 2 bij mijn oma wonen. Dus, ik zag mijn poppeke weer even. Schatje is het toch ook *smelt*.

Vandaag heb ik verdomd lang uitgeslapen, gedoucht en een maskertje op gehad. Ik ben weer opgeladen. Gelukkig is het nu herfstvakantie, dus ik heb alle tijd. Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s