From last Monday #6

IMG_1238

Afgelopen week was niet heel erg bijzonder, waardoor ik deels vergeten ben en het deels onnodig vond om foto’s te maken van mijn dagelijkse school-routine. Het weekend daarentegen was wél heel leuk.

1

Woensdag maakte ik de eerste foto’s van de week. Ik kocht een paarse lippenstift, een okergele nagellak en nog twee lippenstiften. Bij ons bij de DA doen ze ditmaal MaxFactor uit het assortiment, dus alles was weer lekker goedkoop. Ik zocht al héél lang een mooie paarse lippenstift, maar omdat ik nogal kieskeurig ben had ik er nooit een gevonden. I found one. And a good one.

2

In de middag ging ik weer aan de slag met een tekening, en het begint best tof te worden. Een beetje duizelig word je er wel van.

Deze foto maakte ik van mijn kat terwijl ze gaapte. Aaaah zo lief!

3

Wat doe je op donderdagochtend om 07:28? Juist, een welbekende spiegelselfie met je nieuwe paarse lippenstift en je vlechtgekrulde haar. Goedemorgen!

Voor mijn sectorwerkstuk moet ik iemand interviewen, en ik ben heel erg blij dat Femke mij wilt helpen en ik haar mag interviewen. Die ochtend moesten we vragen inleveren die we zouden stellen bij het interview, dus ik heb even wat research gedaan. Femke, je bent gewaarschuwd ;).

4

In de middag lekker kliederen met verf bij kunstvakken.

Ik had die dag hakken aan en toen ik aan het einde van de dag nog even op de bus moest wachten hadden mijn voeten het al wel gehad. Na deze foto viel mijn mobiel overigens ook uit, dus ook die had het gehad.

5

Gisteren kwam Sophie voor een filmavond/sleepover en maakten we zelf pizza, die naar mijn mening lekkerder was dan de vorige keer dat we óók pizza maakte. Was echt lekker, ja.

Vlak voordat we de pizza maakte, maakten we alvast ons ‘toetje’, wat in dit geval brownies waren. Dus, na de pizza, aan de brownies.

Vandaag hebben we eerst uitgeslapen, waarna we foto’s hebben gemaakt in het bos. Daarna ging Soof weer naar huis, en schrijf ik deze blogpost. Het was een lekker rustig weekje met een leuke afsluiter. Fijne avond!

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s