Fashion event

DSC_0098

Hi loves! Afgelopen zaterdag ben ik na m’n werk gelijk doorgegaan naar Dronten voor een modeshow. In de From last Monday van afgelopen zondag heb je al kunnen lezen dat ik meedeed, maar vandaag vertel ik er wat meer over en deel ik wat foto’s!

Lieve Femke vroeg of ik mee wou doen, nadat ze eerst zelf gevraagd was. Omdat ze zelf niet kon vroeg ze mij, dus heel erg bedankt Fem <3.

Het event was in Dronten, en er deden 35 winkels mee. Zelf liep ik voor Vero Moda en Team Kapsalon samen met Iris, Manon en Ijfke. Omdat ik iets later was dan de rest omdat ik nog moest werken, werd mijn haar en make-up tegelijk gedaan. Iris deed mijn haar en iemand van Vero Moda mijn make-up. Om kwart over 12 stipt moesten we aanwezig zijn, waarna het begon. We hebben de hele middag modeshows gelopen met tussendoor wachttijden van ruim 20 minuten. Rond half 5 waren we klaar en maakten we nog met alle 90 modellen (!) een groepsfoto die ik nog niet achterhaald heb, haha. Ik vond het in elk geval een hele gezellige dag en ik ben weer een ervaring rijker! Fijne dag! Liefs.

DSC_0020

DSC_0024

DSC_0029

DSC_0037

DSC_0042

DSC_0067

DSC_0077

DSC_0098

DSC_0068

Een gedachte over “Fashion event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s