From last Monday #5

Header

Deze week was weer lekker chaotisch en druk, waardoor ik twee dagen ben vergeten foto’s te maken. Daarintegen heb ik de andere dagen extra veel foto’s gemaakt.

Maandag 1

Maandagmiddag maakte ik huiswerk onder het genot van marshmallows met opgewarmde Nutella. Dat is zó lekker.

’s Avonds knuffelde ik met mijn kat. Ja. Meer niet. Door naar dinsdag.

Dinsdag 1

In de ochtend zaten Lizzy en ik nét op de fiets toen de zon opkwam. Het was zo’n mooi gezicht, die zon door de bomen heen! Het is na 17 foto’s niet gelukt om dáár een foto van te krijgen, maar wel van de mooie lucht die de zon erom heen gaf.

Ik had die dag heel erg veel tussenuren waardoor ik behoorlijk wat uurtjes op de bank doorbracht.

Dinsdag 2

In de middag kwam mijn nieuwe Kleurboek voor Volwassenen binnen. Call it crazy, maar ik vind het echt heel rustgevend. Het heet niet voor niets ‘voor Volwassenen’.

In de avond had ik een training voor afgelopen zaterdag. Hierover vertel ik later meer, maar ik was in elk geval tot 22.30 in het centrum. Gezellig.

Donderdag 1

Woensdag vergat ik foto’s te maken, dus door naar de donderdag waarop ik een korte dag school had en al snel weer een uurtje in de auto zat.

Ik ging namelijk naar de orthodontist in Almere. Mijn orthodontist zit belachelijk ver van mijn huis af, waardoor we redelijk lang onderweg zijn. Ook niet erg, er gaat altijd een Maccie achteraan!

Donderdag 2

Het beloofde Maccie onderweg naar huis!

’s Avonds had ik wéér training voor afgelopen zaterdag, op dezelfde plek, zelfde tijd. zelfde gezelligheid.

Donderdag 3

Kijk nou toch hoe schattig ze ligt. Ze ligt trouwens al-tijd op een afstandsbediening of mobiel. Ik vraag me af of dit normaal is of dat mijn kat gewoon gestoord is.

Mama had nog bitterballen in de oven gegooid, want daar had ik wel zin in. Vrijdag ben ik ook vergeten foto’s te maken, dus nu komt gister!

IMG_1110

Gister had ik een hele leuke dag! Ik deed mee aan een Fashionshow in Dronten. Samen met deze drie lieve meiden liep ik de hele dag mee. Hierover komt binnenkort waarschijnlijk nog een blogpost online, dus ik vertel er niet teveel over!

Zaterdag 1

We moesten heel lang wachten tussendoor dus we overspoelden onze mobielen met selfies.

Deze outfit droeg ik! Een hele stoere outfit die ik echt heel tof vind!

Vandaag ga ik op de bank liggen, van de hele week alles terugkijken en natuurlijk weer leren voor komende week. En tussendoor ga ik ook weer het een en ander aan blogposts schrijven. Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s