This morning

Goodmorning! Weer even een persoonlijke blogpost schrijven. Persoonlijke artikels vind ik altijd het leukst om te lezen, maar ook om ze zelf te schrijven. Omdat ik in het weekend vaak mijn blogposts schrijf en dus niet het moment zelf kan beschrijven, komen er niet vaak persoonlijke stukjes in voor, wat ik best jammer vind. Vandaag dus weer even gezellig bijpraten.

Op het moment dat ik deze blogpost schrijf ben ik meerdere dingen tegelijk aan het doen. Ik moet straks naar school, maar had deze blogpost ingepland om te maken. Overigens had ik niet ingepland laat mijn bed uit te komen, wat dus wel is gebeurd.

Afgelopen twee weken waren heel druk en chaotisch, maar wel heel leuk. Ik deed mee aan Elite Model Look, werkte wat vaker en had een fotoshoot. Daar heb ik de afgelopen tijd al genoeg over vertelt, dus daar ga ik verder niet meer op in. Aankomende zaterdag ga ik ook iets heel tofs doen. Daarvoor moest ik gisteren (en morgenavond) een soort van training volgen. Nee, een training was het niet echt. We leerden een choreografie en we kregen informatie. Heel leuk! Vanavond ben ik eindelijk een avondje thuis en ga ik is beginnen in het ‘Kleurboek voor Volwassenen’, die ik gistermiddag binnen kreeg. Ik had al eerder een Kleurboek voor Volwassenen, maar ik heb er nu nog een die een stuk dikker is, en waar je je dus wel een tijdje mee kunt vermaken! Morgenavond ga ik weer naar zo’n informatieavond voor een generale repetitie en de puntjes op de ‘i’.

Vrijdagavond werk ik tot half 10, waardoor er ook niet heel veel meer van mijn avond over blijft. Maakt niet uit, werken is leuk! Flikken Maastricht en GTST kijk ik zondags wel terug, net als de gemiste Hollands Next Topmodel, Dance Dance Dance en de andere GTST-afleveringen.

Over school gesproken, tja, dat ligt nogal anders. De eerste 5 cijfers die ik binnen kreeg waren niet de mooiste (lees: ernstig laag), waardoor mijn tekortpunten nu aardig hoog oplopen. Daardoor moet ik weer even iets meer leren zodat ik alles weer een beetje gelijk krijg. Ook dat komt wel goed, ik noem het een valse start, haha.

Even een hele korte update, maar nu spring ik snel op m’n fiets, want anders kom ik straks te laat op school. Fijne dag y’all! Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s