TRENDY TUESDAY → HOLOGRAPHIC FASHION

Collage

1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Deze week heb ik voor jullie opnieuw een Trendy Tuesday, ditmaal over een yay or nay trend, namelijk: holografisch. Om nog iets specifieker op de trend in te gaan heb ik bewust alleen voor de holografische fashion gekozen.

Wat is holografisch eigenlijk? Ja, leg dat maar is duidelijk uit. Met de goede bedoelingen om jullie specifiek te vertellen wat holografisch inhoudt, komt er niet meer uit mijn toetsenbord dan Wikipedia. Ik zou niet weten hoe ik uitleg wat deze print eigenlijk is, net als Wikipedia. Dit keer dus geen uitleg, maar voorbeelden. Want als je de collage hierboven bekijkt, weet je exact wat ik bedoel. Juist.

Je ziet het holografische printje uiteraard niet alleen in kledingitems, maar dat is wel wat tegenwoordig vaker de straat op gaat. En dan met name de holografische schoenen en nagellak is steeds populairder aan het worden.

Het kan op oneindig veel manieren gedragen worden: vergelijk foto 5 en 7 maar eens. In foto 5 wordt het printje gecombineerd met een simpel topje in een eenvoudige kleur. Op de 7e foto zie je hetzelfde, maar dan in een zebrapad manier (ja, ik kon even geen andere bewoording bedenken). Maar in foto 2 en 8 is de jurk die gedragen wordt compleet holografisch, wat ook een leuk effect geeft.

Op de een-na-laatste foto is de nagellak-vorm afgebeeld. Niet helemaal iets wat onder ‘fashion’ behoort, maar wél iets wat het meest gedragen word. Bekende merken zoals Miss Sporty verkopen al een hele lange tijd holografische nagellakkleurtjes, die na een paar lagen echt héél mooi zijn!

Mijn favoriete foto is de 5e. Wat vinden jullie van de holografische trend? Yay, or nay?

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s