Waarom de herfst zo fijn is

Header

De herfst is lang niet zo erg als sommigen denken. Tuurlijk, het regent veel en de temperatuur is niet de lekkerste, maar de herfst is zo fijn en gezellig. We weten allemaal dat de herfst mijn favoriete seizoen is, en dat is ook de reden dat er vanaf nu elke donderdag een artikel online komt met het thema herfst (Fall in the season). Het exacte onderwerp verschilt per week: de ene week een DIY, de andere week inspiratie of een outfit. Omdat vandaag de herfst officieel begonnen is, begin ik alvast met het opnoemen van redenen waarom de herfst mijn favoriete seizoen is.

Houthakkers sjaals

bron

Houthakkers sjaals & beanies

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik ben echt enorm fan van de houthakkers sjaals, als ik ze zo mag noemen. Je weet wel, van die sjaals met een houthakkers printje, zo cute! En dan nog niet gesproken over de beanies, die niet alleen je leven redden bij een bad hairday, maar ook je ochtend goedmaken op een regenachtige herfstdag.

(Geur)kaarsjes

Niks is fijner dan ’s avonds je huiswerk maken met een gezellig lampje en wat kaarsjes aan. Ik denk dat ik hier verder geen uitleg over hoef te geven.

Essie

bron

Herfst/winter collecties

De winkels stromen binnen met de nieuwe collecties: warme sweaters, nieuwe shirts en winterjassen. Maar niet alleen de fashion wereld komt met nieuwe items, ook make-up en nagellak breng weer herfstkleuren in hun assortiment. I’m in looooove.

Slapen met regen op de achtergrond

Niet iedereen houdt er van, maar ik vind het heerlijk om in slaap te vallen met regen op de achtergrond. Ik slaap op zolder, en dan hoor je de regen heel luidt, echt super fijn.

Fall leaves

bron

Blaadjestapijt

Een rondje in het bos wandelen om foto’s te maken word nog leuker gemaakt: de grond ligt vól met de kleurrijkste blaadjes en dennenappels. Blijer dan daarin rondwandelen en fotograferen kun je mij niet maken. Geef mij dat het hele jaar maar.

Lampjes, kerstlampjes en nog meer lampjes

Ik benoemde het net al even: gezellige lampjes. Ik kan onwijs genieten van een slinger kerstlampjes op mijn kamer, en ik kan ook niet wachten om ze weer op te hangen.

Hot drinks 2

bron

Warme chocolademelk, starbucks en koffie

Natuurlijk zijn alle drie de opties ook in de zomer mogelijk, maar warme drankjes zijn opeens veel lekkerder in de winter zodra je net binnen komt van een koude fietstocht. Of als je geschaatst hebt om de warme chocolademelk erbij te pakken. Met een dot slagroom, natuurlijk.

Pepernoten?

Het is nog maar september maar de pepernoten zijn al weer even in de schappen te vinden. Of ik dat erg vind? Nee. Totaal niet. Ze mogen zo vroeg mogelijk komen, net als alle andere lekkernij dat daarbij hoort. Kom maar door!

Dag wesp.

Van muggen heb ik nog niet eens zo heel veel last. De wespen van augustus, dat zijn de beesten waar ik mijn stembanden voor losmaak (lees: ik krijs). Gelukkig verstoppen de wespen zich weer voor een tijdje, godzijdank.

Red lips

bron

Bordeauxrode lippen

Je zult mij in de herfst/winter veel sneller lippenstift zien dragen dan in de zomer. Op de een of andere manier word ik helemaal gek van dat geplak op m’n lippen. In de winter heb ik hier geen last van, en verlaat ik vaak het huis met gekleurde lippen.

Waar worden jullie blij van in de herfst? Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s