From last Monday #3

Header

Elke zondag laat ik jullie zien wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb. Dit is inmiddels de derde week dat dit op mijn blog verschijnt en ik hoop dat jullie deze rubriek net zo leuk vinden als ik! Kijken jullie mee?


Maandag en dinsdag

Maandag was de enige foto die ik maakte de linker, mét mijn bril op. Ja ik heb een bril, en nee ik heb hem bijna nooit op. Bij deze!

Dinsdag maakte ik ook maar één foto, en toevallig was dat ook een met mijn bril. Dit keer is het de andere bril, om het nog wat ingewikkelder te maken. En het was onder tekenen. Alweer.

Woensdag

Woensdag fietste ik sinds een tijd weer naar school en toeval of niet: op de terugweg werden we overgoten door een plensbui. Overigens vond ik het nog niet eens zo heel erg: we fietsten met een gezellig groepje en we konden over de weg heen fietsen. Bij ons word het wegdek van huis naar school compleet opnieuw geasfalteerd en aangezien alles afgesloten was konden we er zonder chaos overheen fietsen. En natuurlijk de afslag niet vergeten mee te nemen.

’s Middags liep ik met deze combinatie door het huis: 11 cm hoge hakken, sokken én een joggingbroek. Kon niet beter.

Donderdag

Donderdag haalde ik samen met Luc de eerste voorraad chocoladepepernoten, want hè, midden september en al bijna Sinterklaas. Ik kocht meteen één kilo, zodat ik de komende dagen vooruit kon. Inmiddels is hij helemaal op. Hehe.

Die middag stemde ik op de Televisier Ring, in de hoop dat de kandidaten van Expeditie Robinson in hun Robinson kleding over de Rode Loper gaan. Ik heb een poging gewaagd.

Donderdag en vrijdag

In de avond van donderdag nam ik mijn economie nog even door, wat verder alles behalve interessant is. Door naar vrijdag!

Vrijdag moest ik in de avond tot 21.30 werken, waarbij ik voorafgaand (lees: ochtend) deze Snapchat-selfie maakte. Ja.

Vrijdag

Dit was de outfit die ik naar school droeg. Een OOTD dus.

Onderweg naar m’n werk zag ik deze allemachtige prachtige regenboog. Die had ik al lang niet meer gezien!

Zaterdag

Zaterdag was mijn ontbijt een restje chocoladepepernoten. Lekker gezond #healthy.

Die middag/avond vierde ik mijn verjaardag met vrienden en samen met Rian en Lizzy maakten we deze glaasjes met drinken als binnenkomst. Leuk! Verder heb ik van die avond geen foto’s ingevoegd, omdat ik niet te veel foto’s van vrienden online wil gooien ;).

Zaterdag 2

Vandaag was een hele leuke dag. Ik mocht vroeg mijn bed uit om naar Hoog Catharijne te reizen, waar ik vandaag aanwezig was bij Elite Model Look. Ik begon met Starbucks, oh yes.

Ook praatte ik nog even met Mandy Dyonne en ging ik met haar op de foto. Ze is echt heel lief!

Zaterdag 3

Ik kwam ook Demi en Yara Fay van Hollands Next Topmodel tegen, en godzijdank dat ze op de foto wouden! Ook zij zijn echt heel lief!

In de V&D waren er al zó insane veel kerstspullen. Ik genoot. Echt.

Zondag 3

Was deze auto maar van mij. Ja, ook hiermee moest ik op de foto.

En in de trein terug nam ik (alweer ja) een Starbucks, dit keer een warme. Het is gewoon lekker en een excuus voor het feit dat er bij mij in de buurt geen een zit.

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s