Dit wist je nog niet over mij

ice tea

Ik vind het altijd heel tof om persoonlijke artikels te schrijven of vragen te beantwoorden. Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze dan in de reacties. Bij genoeg vragen kan ik er wellicht een q&a over maken! Vandaag deel ik een aantal dingen die je vast nog niet over mij wist.

1. Ik draag bijna geen make-up. Het enige waar ik me voor de spiegel mee bezig houd is wat mascara, oogpotlood en de hoognodige puistjes proberen te dekken. Simpelweg omdat ik niks van make-up snap. Lippenstift vind ik overigens ook heel tof, maar verder houdt het daar wel bij op. Een aantal weken geleden ben ik begonnen met het dragen van wenkbrauwpotlood en oogschaduw (een poging gedaan tot), maar ook dit verdient niet de schoonheidsprijs. Ik snap er gewoon niks van en wat ik ook probeer: het lukt gewoon niet. Ben ik hierin de enige?

2. Ik heb altijd nagellak op mijn nagels. Als mijn nagellak al een beetje gaat chippen, haal ik alles er weer af en doe ik er weer een nieuwe kleur op. Ik vind het leuk en ergens ook wel rustgevend om even je nagels te lakken.

3. Over nagels lakken gesproken: het lakken van nagels an sich vind ik heel gaaf, maar de
moeilijke creaties moet je niet aan mij over laten. Ik denk op zich dat ik het wel zou kunnen, maar ik heb er absoluut geen geduld voor en ingewikkelde tekeningen op met kleine pinnetjes zijn dan ook niet voor mij weggelegd.

4. Mijn favoriete seizoen is de herfst, wat velen niet zullen snappen. De meerderheid geniet enorm van de zomer (ik trouwens ook, daar niet van), maar ik kan zo uitkijken naar de herfst. Afgelopen 15 augustus heb ik mijn eerste herfstartikel al gemaakt en ik heb zelfs een blogserie gemaakt (die aanstaande maandag begint) compleet in het thema van herfst.

Robinson

Bron

5. Ik heb nog nóóit Expeditie Robinson gekeken, maar dit seizoen volg ik op de voet. En ik vind het nog leuk ook! Ik dacht namelijk altijd dat ik het een stom programma vond, maar dat valt best mee. En om heel eerlijk te zijn was ik het niet gaan kijken als Teske er niet in zat, want hè, dat maakt het wel een stukje leuker.

6. Een paar jaar geleden heb ik een kaakoperatie gehad, en na de operatie was het eerste dat ik zei dat ik me een hamster voelde. Ik had maarliefst 9 spuiten in mijn kaak gehad (vier boven, vier onder, één los), en geloof me, dat is alles behalve een pretje. De operatie was niet onder narcose maar onder plaatselijke verdoving, waardoor ik alles meekreeg. Waar die negende spuit vandaan komt? De arts zat met het mes tegen mijn beugel aan, waar mijn lip tussen zat. Lucky me was er geen spuit in mijn lip gegeven, waardoor ik dat héél goed voelde. Ik probeerde ‘Au’ te zeggen door de boren, messen en slangetjes door waarna ik nog geen 20 seconden later opnieuw een spuit in m’n mond had. Alleen dat mes weghalen was ook genoeg geweest.

ice tea

7. Ik lust geen thee. Ja, ik heb al allerlei smaken geprobeerd en ja, ik lust wél Ice Tea. Sterker nog: ice tea is mijn favoriete drankje zodra we uit eten gaan. De enige thee die nog enigzins door de beugel kan is de gekarameliseerde peer. And a lot of sugar.

8. Zodra er een ruzie is word ik niet snel boos, en als ik boos ben, vergeef ik iemand (veel te) snel. Ik heb geen idee waarom, maar boos worden is gewoon niet mijn ding. Of het nou een goede eigenschap is of niet daar ben ik nog niet helemaal uit.

Liefs.

Een gedachte over “Dit wist je nog niet over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s