From last Monday #2

Header bewerkt

Hoi! In deze wekelijks terug kerende blogpost laat ik zien wat ik de afgelopen 7 dagen gedaan heb en waar ik allemaal was. Afgelopen maandag ben ik vergeten foto’s te maken, dus we beginnen deze week bij dinsdag!

Dinsdag 1 collage

Links is de outfit die ik dinsdag droeg.

’s Middags ging ik na school met oma naar het dorp en paste ik deze Brogues. Ik zoek al een tijdje naar deze schoenen, en ik heb ze eindelijk gevonden. Helaas was mijn maat er niet meer, dus die heb ik besteld en ik hoop dat ze snel binnen zijn zodat ik ze aan jullie kan laten zien!

Dinsdag 2 collage

We lunchten bij de HEMA, en ik ben echt dol op de broodjes met zalm. En ja, er is een hap uit het broodje genomen want ik was vergeten een foto te maken. Excuse me.

Ook kocht ik alweer de eerste herfstspulletjes, want wat mij betreft mag de zomer wel vertrekken. Ik ben klaar voor de herfst.

Dinsdag 3 collage

Ik kocht voor mama Milka als cadeau, maar ik kon het natuurlijk weer niet laten om er zelf als eerste van te proeven. Hehe.

Aan het einde van de middag maakte ik nog outfitfoto’s, die ik de volgende dag meteen deelde op mijn blog. Ik maakte voor het eerst outfitfoto’s zonder de hulp van iemand anders, en wat was dat fijn, zeg!

Woensdag collage 1

Op woensdag besloten Luc, Melissa en ik dat we – voordat we naar huis fietsten – wel een milkshake hadden verdiend. Oh, en Melissa verschuilt zich achter mij, mocht je haar nog niet gezien hebben.

En eenmaal thuis waagde ik me weer aan een poging ‘foto’s maken met je kat’, maar helaas.. Kat had geen zin.

Donderdag collage 1

Donderdag stond ons een drukke, maar hele leuke dag te wachten. We begonnen de dag met uitslapen, want dat mocht vandaag. We hadden geen les, maar we moesten wel naar school. Eerst hadden we een Fancy Fair, waar we niet zo heel lang bleven. Na de Fancy Fair fietsten we door naar de sportschool, waar we een uur en drie kwartier (!) achter elkaar mochten Bootcampen. Helaas hadden we de taart (én een maand gratis sporten) niet gewonnen, maar de modderige handjes en benen moesten onderweg naar de kleedkamer wel gefotografeerd worden. Veel goede foto’s kwamen er niet uit, want we waren allemaal zo bezweet en vies als maar kon.

105 minuten en heel wat foto’s later zaten we bij de snackbar bakken patat naar binnen te werken, want hè, wie zet er dan ook een snackbar naast de sportschool? Afwijkend sportgedrag, noemen ze dat. Maar het was wel heel gezellig. Daarna fietsten we de calorieën er weer af onderweg naar huis. Tja.

donderdag 2

Dit was een van de foto’s die nog redelijk onbewogen, scherp en onbezweet eruit zag. Zoek Esther.

donderdag 4

’s Avonds gingen we weer terug naar school, want Radio DJ Barry Paf van 538 draaide op onze school. Van 20.30 tot 23.30 waren wij in een insane grote tent, op het schoolplein, vooraan, springend, te vinden. Het was echt heel tof!

Vrijdag collage 1

Vrijdag was ik vrij van school en liet het weer het toe om een korte broek aan te trekken. Heerlijk!

’s Middags maakte ik (weer) outfitfoto’s in dit mooie stukje bos. De resultaten van de foto’s zijn hier te bekijken. ’s Avonds werkte ik nog tot 21.30, waarna ik heerlijk mijn bedje indook.

zaterdag 1

Gisterochtend begon ik de dag om 08.00 op het werk, waarna ik om kwart over 12 weer buiten stond. ’s Middags ging ik naar Batavia Stad, en kocht ik twee paar nieuwe schoenen waar ik binnenkort nog meer over vertel!

Aangezien het afgelopen week redelijk druk was, ben ik vandaag de hele dag bezig met het bijwerken van mijn huiswerk. Komende week staan er behoorlijk wat toetsen op de planning, dus ik heb nog het een en ander te leren. Fijne zondag!

Liefs.

Een gedachte over “From last Monday #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s