From last Monday #1

Header

Vanaf vandaag komt er elke zondag een artikel online waarbij ik foto’s laat zien die ik afgelopen week heb gemaakt. Een soort van ‘My life in photo’s’ of een ‘A week in my life’ dus, alleen is de titel net wat anders. Voordat ik er reacties over krijg: ja, ik heb dezelfde fotomanier gebruikt als die Jiami altijd in haar My life as Jiami gebruikt, maar een andere manier om het te laten zien kon ik niet bedenken, behalve ze allemaal los te doen, maar daarvoor waren er teveel foto’s. Deze week had ik mijn eerste werkdag en een bruiloft. Kijken jullie mee?

maandag 1

Aangezien ik zondags jarig was, trakteerde ik die maandag in de klas. I know, trakteren doe je op de basisschool, maar de afgelopen 3 jaar heb deze traditie erin gehouden, en het zou zonde zijn om het het laatste jaar over te slaan. En hè, niemand vind het erg als je eten uitdeelt.

’s Middags keek ik trouw Mascha’s vlog, oh how I love her!

maandag en dinsdag

Ik weet dat deze foto niet de schoonheidsprijs wint, maar lasagne is zonder twijfel mijn favoriete eten, alleen eten we het niet zo vaak. Maandag aten we het, ein-de-lijk!

Volgens mij zie ik hier iets van afwijkend lesgedrag. Dit was trouwens dinsdag, bij tekenen. Met Cynthia. Schatje is het ook.

dinsdag

Thuis aangekomen was eindelijk mijn H&M bestelling binnen, die helaas behoorlijk gefaald was. Ik had echt nieuwe broeken nodig, want ik pas er nog maar één, die natuurlijk ook nog ergens een keer in de was moet. Ik had 4 broeken besteld, maar ook deze paste ik allemaal niet. Ik moest ze allemaal terug sturen en heb de nieuwe maten besteld, waar ik nog steeds op wacht. En mocht je het je afvragen: ja, de broek is gewoon gewassen en ik loop niet al 6 dagen in dezelfde broek rond, haha.

Woensdags stond de eerste toets alweer gepland, dus dinsdagmiddag en avond heb ik gespendeerd met kroepoek, WRTS en veel – heel veel – spotify liedjes. Echt, kroepoek is óók lekker zonder chinees, maar gewoon als tussendoortje.

woensdag en donderdag

Woensdag maakte ik maar één foto, en dat was van een Spotify playlist: Autumn leaves. As you know, ik ben groot fan van de herfst en ik was door het weer van afgelopen week al behoorlijk in de stemming. Helaas vond ik de liedjes in deze lijst niet zo heel erg leuk, dus na een paar liedjes ben ik verder gaan zoeken.

Donderdag had ik weer tekenen, waar ik dit tekende. Inmiddels ziet het er een stuk beter uit dan op deze foto, maar het begint ergens op te lijken.

donderdag

Ook maakte ik ’s middags foto’s voor een artikel die binnenkort online komt, en dit deed ik in deze setting. Ik probeerde eens wat nieuws en fotografeerde voor mijn roze muur. We zullen zien of het goed is gelukt.

En als afsluiter van de dag keek ik, net als duizenden anderen, Expeditie Robinson. Om eerlijk te zijn heb ik het programma nog nooit gevolgd, en tot afgelopen donderdag had ik nog nooit een aflevering gezien. Maar zoals ik al tweette, kijk ik het nu omdat o.a. Teske, Ronnie, Oscar en Tim erin meespelen. Voor wie zijn jullie?

vrijdag

Vrijdag kregen we vlak voor ons oefenexamen (rechter foto) deze stencil. De foto is niet heel scherp, maar lees hem zeker even door. Ik ben benieuwd of jullie hem door hebben. Ik ben er in elk geval niet in getrapt, maar ik was wel alert voor ik het oefen examen maakte!

vrijdag 2

In het tussenuur probeerden Marleen en ik een aantal dingen uit in ons haar, wat allemaal niet zo goed resulteerde. Op de linker foto heb ik mijn haren achter vast gemaakt met een elastiekje, maar het lukt me echt niet om dit normaal te krijgen. Toch nog maar even oefenen en weer over naar de simpele paardenstaart (rechter foto).

vrijdag 3

Net als de lasagne ziet ook dit er niet heel lekker uit, maar deze week had ik wel heel erg veel geluk, want we aten óók Chinees. Samen met lasagne kun je me hiervoor ’s nachts altijd wakker maken, al-tijd. Maar omdat we behoorlijk wat haast hadden die avond, aten we wat makkelijks. En dat vond ik natuurlijk geen probleem.

Die avond hadden we een bruiloft, en dit was mijn outfit van de avond. Er hoorde nog een blazer bij, maar die heb ik hier nog niet aan. Als het goed is komt er nog een outfitartikel online, maar die zien jullie nog wel verschijnen!

vrijdag 4

Onderweg was er een hele mooie zonsondergang, dus dat moest natuurlijk vast gelegd worden.

En een snapchat met de snelheid – zodat mensen weten dat je in een auto zit – kan natuurlijk ook niet ontbreken.

vrijdag 5

Toen we over een brug heen reden was het water zó mooi, het leek heel erg ombre/paars/oranje/blauw/roze-achtig.

zaterdag

Zaterdag was mijn eerste werkdag, en omdat het ’s ochtends zo ontiegelijk hard regende werd ik snel gebracht, ondanks dat het niet heel ver fietsen is.

Om 1 uur was ik klaar, waarna ik thuis even mijn kamer ging opruimen, want aan mijn bureau te zien was dit hard nodig.

zaterdag 2

Om 16:00 sprong ik weer op de fiets om weer een paar uur te werken. Deze foto maakte ik vlak voordat ik moest beginnen, want ik was iets te vroeg. ’s Avonds zat er geen fatsoenlijke nagellak meer op mijn nagels en ik had allemaal wondjes en sneeën op m’n vingers. Hm, ik wen er wel aan.

Gisteravond vermaakte ik me met het nieuwe programma Dance Dance Dance, en wat zijn Pip, Pim, Fockeline en Humberto goed, zeg!

zondag

Vanochtend bewerkte ik een foto van mijn outfit voor op Instagram, want ik ben weer een ‘feed’ gestart. Ik heb wat ideeën en hoop dat het me lukt om alle foto’s zo mooi mogelijk bij elkaar te laten passen. We’ll see!

Vanmiddag heb ik met m’n moeder na maanden weer Cluedo gespeeld. Ik won er 2 en mama won er 1. Ik vind spelletjes nooit zo heel leuk maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het toch wel weer leuk.

zondag 2

En ofcourse lakte ik mijn nagels weer, want met die gechipte rode nagels kon ik me niet op school vertonen, haha. Ik lakte ze met een nieuw lakje van Essie, waar ik zometeen nog een artikel over ga schrijven, dus ook die zullen jullie nog wel tegen komen.

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s