Favoriete blogs

Eigenlijk ben ik er geen voorstander van om zulk soort artikels te maken, want elke blog is goed en tof zoals die is. Toch ga ik een aantal blogs met jullie delen die ik momenteel graag lees, omdat ik weet dat er mensen zijn die nog wel wat leesvoer kunnen gebruiken! Zelf vind ik het altijd hartstikke leuk om nieuwe blogs te ontdekken, en het is altijd fijn om andere bloggers ook een handje te helpen. Bij deze wil ik er dus wel bij zeggen dat de blogs die ik opnoem een aantal van mijn favorieten zijn, en wellicht dat ik nog een vervolgartikel maak. Ik vind dus niet dat blogs die ik niet opnoem niet goed zijn o.i.d.

Fashion is a party

Suz – Fashionisaparty.com

Ik volg Suz nog niet zo heel erg lang, maar wat heeft zij leuke outfits! Haar blog vind ik echt geweldig. Ik ontdekte haar via Versus A op Youtube (die ik weer ontdekte via Vera Camilla haar kanaal) en persoonlijk vind ik het altijd fijn te weten wie er achter een blog zit. Door Versus A kwam ik erachter wie Suzanne nou eigenlijk was, en mede door haar persoonlijkheid alleen al ben ik een trouwe volger van haar blog.

Fleur Sophia

Fleur van Fleursophia.com

Fleur volg ik al iets langer, en hoe ik op haar blog ben gekomen weer ik niet meer. Vanaf het begin vond ik deze blog al hartstikke leuk. Fleur zelf is een hartstikke lieve meid. Haar blog oogt heel subtiel en vrolijk, en haar artikels lezen heel fijn. Ze schrijft voornamelijk over fashion, en haar outfits vind ik echt heel leuk. :)

Queen of Jetlags

Noor van Queenofjetlags.com

Vanaf het begin volgde ik Femme, waar op een gegeven moment Noor ook bij kwam. Toen ik op haar blog kwam, was ik gelijk fan. Ondanks dat ze in het Engels blogt, vind ik haar manier van schrijven heel erg fijn. De foto’s die ze erbij plaatst vind ik ook altijd heel mooi, en het lijkt net alsof ze in een handomdraai gemaakt zijn. Noor reist bijna altijd, en aangezien ik zelf ook heel erg van reizen houd vind ik het hartstikke leuk om alle verhalen en foto’s te lezen en zien!

Teske

Teske van Teske.nl

Teske, wie kent haar niet? Deze lieve meid volg ik al vanaf het moment dat ik begon met het lezen van blogs, en is tot op de dag van vandaag zeker weten een van mijn favorieten. Ondanks dat we haar allemaal wel kennen, wou ik haar toch even benoemen, want Teske heeft een blog die weinig andere meiden hebben. Een tijdje geleden koos ze voor dierproefvrije cosmetica, en er komt veel – heel veel – voorbij over geiten, en ondanks dat beide onderwerpen voor mijzelf niet iets zijn waar ik me dagelijks mee bezig houdt, ze is zichzelf. En ik vind het oprecht zo tof dat ze zichzelf kán zijn, ondanks haar voorliefde voor geiten, haar keuze voor dierproefvrije cosmetica of het feit dat niet iedereen haar muziek leuk vind. Hierbij wil ik wel even vermelden dat Rewritten al zo vaak uit de luidsprekers van mijn mobiel is gekomen dat het me verbaast dat die het nog doen. Teske, topper, blijf zo doorgaan.

Welke blogs volgen jullie op de voet?

Liefs.

5 gedachtes over “Favoriete blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s