Nog meer schriften? Uhu. – DIY

PicMonkey Collage

Ja, echt, ik heb nog meer schriften gemaakt. Het is in een korte periode al het derde artikel met notitieboekjes die je zelf kunt customizen, maar het is voorlopig de laatste, haha. Overigens zijn dit wel mijn favorieten, met name de linker. Loooove it! Kijken jullie mee?

DSC_0024

Hartjes

Dit schrift kocht ik vorig jaar bij de HEMA (ha, surprise) met de bedoeling om hem zelf te customizen, maar dit is er toen niet van gekomen. Dan dit jaar maar! Ik zag deze creatie op Pinterest, en moest hem wel na maken. Het is heel simpel: lijntjes trekken, half hartje aan de ene kant, half hartje aan de andere kant. Doe dit keer 10, en klaar!

DSC_0106

Streepjes

Betere naam kon ik niet verzinnen, excuse me. Dit schrift is iets lastiger en vergt iets meer tijd, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. In een paar stappen leg ik heel simpel uit hoe je dit maakt!

PicMonkey Collage af

Stap 1: Ehm, ja. Dit is wat je nodig hebt. Niet echt een stap dus. Je snapt het. Oké, we gaan door.

Stap 2: Plak het door jou uitgeknipte hartje op en doe daarna de tape eroverheen. Zorg dat ze op dezelfde afstand van elkaar zitten, tenzij je dit niet wilt natuurlijk.

Stap 3: Als je dit gedaan hebt, kun je gaan sprayen/verven. Ik koos in dit geval voor een goude spray, maar je kunt allerlei kleurtjes gebruiken, is maar net wat je mooi vind! (:

Stap 4: Trek een lijntje om het hartje heen. Dit zodat de vorm ervan goed duidelijk word. Het mooist zou zijn, als je het met een gouden stift had gedaan. Helaas deed die van mij het niet meer, dus heb ik het opgelost met gouden nagellak!

Liefs.

2 gedachtes over “Nog meer schriften? Uhu. – DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s