Back to School Part 4 ★ Customize your school stuff

FotorCreated

Hoi allemaal! Aankomende maandag begint school weer en dat betekent ook dat we weer dagenlang kunnen genieten van de planten en tegels die te zien zijn door het raam van het klaslokaal. Joking. Het artikel is niet helemaal zoals ik had gehoopt aangezien mijn laptop met alle foto’s gecrasht was (ja, alweer) en is ook nog is later aangezien dit artikel – die ik al eerder had geschreven en ingepland – spontaan verdwenen was? Anyhow, kijk snel verder voor de DIY’s!

FotorCreated2

Oplader

We kennen hem vast allemaal wel: de oplader met washi tape. Heel makkelijk te maken en het ziet er een stuk vrolijker uit. Do I need to say more?

DSC_0042

Notebook labelsDSC_0030 bewerkt

Je zou de kant en klare etiketten op je schrift kunnen plakken om daar vervolgens het vak op te schrijven, maar dit is toch net iets origineler. De DIY an sich is makkelijk en hier hoef ik ook geen uitleg over te geven. Op de foto rechts naast deze tekst kun je zien hoe ik het hoekje in het label heb gemaakt.

DSC_0068

Happy locker organizer

Natuurlijk is er niks mis met het subtiele blauwe kleurtje van deze locker organizer, maar om hem een tikkeltje vrolijker te maken heb ik er een strook washi tape omheen gerold. Omdat dat leuk is.

DSC_0061

Glitterly pencil sharpener

Hiervoor was deze puntenslijper groen, en ondanks dat daar ook niks mis mee is heb je af en toe zin in iets anders. Bij deze roze. Met glitters.

Liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s