Essie nailpolish

DSC_0131

Al ruim anderhalf jaar wil ik al héél graag een Essie nagellakje maar oh, wat zijn die duur. En dan hebben we het nog niet over de Sally Hansen, die ik óók nog graag wil bemachtigen. Anyhow, een tijdje geleden heeft de DA bij ons in het dorp besloten om Essie uit hun assortiment te halen, en dus was alles voor de helft van de prijs. Natúúrlijk kon ik het niet laten deze te laten liggen, en heb ik er vier ingeslagen.

DSC_0091

BEACH BUM BLU

Wauw, wat is dit een mooie kleur! Hij oogt redelijk luxe, en de glans heeft iets van glittertjes in zich. Héle mooie kleur die anderhalve week op mijn nagels heeft gezeten zonder chip.

DSC_0017

MINT CANDY APPLE

Ook deze kleur vind ik erg mooi, hoewel ik er al zo een had. Desalniettemin blijft hij mooi en lekker zomers. Lakt fijn, niks aan op te merken.

Blanc (10)

BLANC

En dan de laatste, en ook meest basic color is de witte kleur! Al sinds de basisschool vond ik dit een mooie kleur en zocht ik er al naar. Helaas dekte heel veel witte lakjes niet goed, waardoor het eigenlijk meer een glans over je nagels was. Op een gegeven moment vond ik een goede bij O.P.I. die ik nog steeds fijn vind, net zoals deze!

Disclaimer: Bij alle drie de kleuren heb ik mijn nagels twee keer gelakt, voor een mooier effect. Ook heb ik er bij alle drie een top coat van Essie bij gedaan, waar ik ook erg over te spreken ben. Zeker een musthave, want hierdoor blijft je nagellak zó veel langer zitten! Ik garandeer dus niet dat de nagellak zo lang blijft zitten zoals als ik hierboven vertel zodra je de top coat niet gebruikt.

2 gedachtes over “Essie nailpolish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s