From ‘Cosy Dreams’ to ‘Styled by Larissa’

Hoi allemaal!

Welkom op mijn nieuwe blog! Voor de lezers die via mijn oude blog op deze blog zijn gekomen: super tof dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn nieuwe blog. Voor de lezers die mijn blog nog nooit gevolgd hebben: ook super tof dat jullie een kijkje komen nemen. Als je boven in de balk op ‘Behind the blog’ klikt kun je meer over mij te weten komen! Lees snel verder voor meer informatie en een kleine rondleiding! (:

First things first: ik ga jullie een kleine rondleiding geven door mijn blog heen. Hier en daar is behoorlijk wat anders dan dat het was op mijn andere blog, en misschien weet je niet wat alles nou precies in houdt. Hier ga ik verandering in brengen, want het is voor jullie wel zo fijn als jullie weten waar je heen moet als je iets zoekt.

Je kunt elk onderdeel terug vinden op mijn blog via de weg die ik beschrijf, maar je kunt ook op de titel klikken, om het iets makkelijker te maken! De link wordt geopend in een nieuw tabblad, dus je kunt daarna gemakkelijk weer verder lezen waar je was. 

Lees je dit via je mobiel? Dan kan het zijn dat de beschrijvingen niet overeen komen met hoe jij mijn site momenteel ziet! Voor een goed beeld van mijn blog: schakel even over op je laptop, dan klopt alles zoals het hieronder beschreven staat. 

About the blog

Als je boven aan mijn pagina op ‘About the blog’ klikt krijg je alle informatie over mijn blog. Onder andere hoe ik ben begonnen met bloggen én waarom ik de naam ‘Styled by Larissa’ heb gekozen.

Behind the blog

Naast het kopje ‘About the blog’ vind je ‘Behind the blog’. Zoals ik net al vertelde kun je hier alle informatie over mij vinden. Heb je nog meer vragen over mij? Stel ze gerust!

Bucketlist

Daarnaast staat het kopje ‘Bucketlist’. Jullie zullen vast allemaal wel weten wat een Bucketlist inhoudt, zo niet, klik dan even hier. Hier update ik eens in de zoveel tijd mijn eigen Bucketlist, die je daar kunt vinden. Heb jij nog ideeën om toe te voegen aan mijn Bucketlist? Laat het me weten, misschien vind ik ze wel leuk en voeg ik hem erbij!

Contact

Mocht je een vraag/idee/suggestie hebben of een samenwerking aan willen gaan? Je kunt mij altijd benaderen! Verdere informatie staat op de contactpagina.

Social Media

Als je aan de rechterkant van mijn blog kijkt, zie je de icoontjes staan van onder andere Instagram en Pinterest. Zodra je daarop klikt, ga je naar mijn account en kun je me daarop volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe artikels!

Gravatar

Ja, jeetje Larissa, wat is een Gravatar? Deze vind je ónder de Social Media icoontjes. Zodra je op mijn foto klikt, ga je door naar de ‘Behind the blog’ pagina, waar je meer over mij kunt lezen!

Categorieën

Wel zo vanzelfsprekend: de categorieën. Deze vind je zowel in de sidebar, als onderaan mijn pagina. Momenteel staan daar nog geen categorieën, omdat ik nog geen artikels heb geplaatst op mijn blog. Zodra ik een artikel plaats categoriseer ik deze, die je later terug kunt vinden onder bijvoorbeeld ‘Fashion’.

Instagram widget

Daaronder vind je een klein overzicht van mijn Instagram! Spreekt voor zich (:.

Archieven

Als we een paar maanden verder zijn, zul je onder het mapje ‘Archieven’ de maanden daarvoor terug vinden. Zodra je op een maand klikt, vind je alle artikels die ik in die maand gepubliceerd heb.

Na letterlijk een maand (!) heen en weer gemaild te hebben, veel geld verspild te hebben (en nog wachtende op terugstortingen, haha) én meerdere keren getwijfeld hebben tussen de domeinnamen, ben ik er eindelijk uitgekomen en is het me gelukt om mijn nieuwe blog live te gooien! Ik hoop dat jullie hem tof vinden, en schroom ook niet een reactie achter te laten! Tips, vragen, opmerkingen, alles is welkom.

Liefs.

6 gedachtes over “From ‘Cosy Dreams’ to ‘Styled by Larissa’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s